Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 319g1297kcal0g319.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton301g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g150g660kcal5.6g3.9g69.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g4039kcal13g655.6g138.2g0.6g
Valittu annoskoko1071g2020kcal6.5g327.8g69.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna536g1010kcal3.3g163.9g34.6g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113