Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g437g525kcal69.9g5.7g24.5g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)14g50kcal0.8g10.6g0.5g0.8g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g175g210kcal5.1g9.4g17.5g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g1697kcal151.6g51.4g99.4g2.4g
Valittu annoskoko1071g849kcal75.8g25.7g49.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna536g424kcal37.9g12.9g24.9g0.6g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310