Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl97g126kcal12.7g0.3g8g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Omenasose, omatekoinen176g228kcal0g52.7g0g2.6g
Kuohukerma,valio,2dl176g597kcal3.5g5.3g61.5g0g
Maitorahka, milbona (500g)176g119kcal21.4g6.8g0.4g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 211g144kcal1.7g32g0.2g1.7g
Vadelma 88g36kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g7g14kcal0g1.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.2g15kcal3.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3605kcal97.4g449g142.6g18.2g
Valittu annoskoko1071g1803kcal48.7g224.5g71.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna536g901kcal24.4g112.3g35.7g4.6g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021