Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g636kcal1g0.4g71.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai142g498kcal17.1g101.1g3g4.3g
Kauralese 26g95kcal4.7g12g2g4.6g
Paprika punainen 438g128kcal4.1g19.7g1.8g8.3g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g153g353kcal23g1.5g29.1g0g
Broilerifileesuikale (Atria)175g193kcal40.3g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3833kcal181.6g274g221.8g36g
Valittu annoskoko1071g1917kcal90.8g137g110.9g18g
Annoskoko puolitettuna536g958kcal45.4g68.5g55.5g9g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051