Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g38g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 56g156kcal1.1g1.7g15.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.7g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g1346kcal77.8g66.4g86g25.4g
Valittu annoskoko1071g673kcal38.9g33.2g43g12.7g
Annoskoko puolitettuna536g337kcal19.5g16.6g21.5g6.4g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051