Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g298kcal1.8g2.7g31.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Munakoiso 361g81kcal1.8g11.2g0.7g9g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow451g1623kcal54.1g338.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g4317kcal120.8g718.8g101.2g20.8g
Valittu annoskoko1071g2158kcal60.4g359.4g50.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna536g1079kcal30.2g179.7g25.3g5.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368