Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 787g219kcal9.4g32g1.6g16.5g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 40% rasvaa 11g42kcal0.2g0.2g4.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai225g832kcal11.2g72g56.2g4.5g
Siirappi, tumma17g54kcal0g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g2313kcal42.4g236.4g125g43g
Valittu annoskoko1071g1156kcal21.2g118.2g62.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna536g578kcal10.6g59.1g31.3g10.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903