Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g625g150kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Kurkku 125g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)94g19kcal0g6.1g0g0g
Oliiviöljy 56g497kcal0g0g56.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g1469kcal21.6g77g116.4g34.6g
Valittu annoskoko1072g734kcal10.8g38.5g58.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna536g367kcal5.4g19.3g29.1g8.7g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730