Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 698g2237kcal186.9g0g167.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]140g471kcal16.8g0g51.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia100g150kcal17g0g9g0g
Juusto, mozzarella 60g156kcal11.1g0g12.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g6226kcal480.6g7g491.2g0.8g
Valittu annoskoko1072g3113kcal240.3g3.5g245.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna536g1557kcal120.2g1.8g122.8g0.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588