Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g613g245kcal3.1g73.5g1.2g0g
Kaurahiutale 49g183kcal7.1g27.9g3.6g4.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton37g265kcal0g0g29.4g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)159g557kcal19.1g109.9g3g8g
Vehnäjauho puolikarkea 208g715kcal21.2g145.8g2.5g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g3930kcal101g714.2g79.4g40.4g
Valittu annoskoko1072g1965kcal50.5g357.1g39.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna536g983kcal25.3g178.6g19.9g10.1g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844