Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen316g98kcal1.3g20.2g0.6g4.7g
Luumu kivetön, kuivattu 134g273kcal5.6g50.4g1.1g11.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala107g343kcal16.1g63.2g2.8g10.7g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61g1g3g
Ruokasooda 12g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g43g257kcal10.3g2.8g23.2g0g
Ruokosokeri161g655kcal0g160.6g0g0g
Neilikka, annos 4g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g2.7g9kcal0.2g1.6g0.2g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Piimä AB Acidophilus Valio107g57kcal3.4g4.8g2.7g0g
Rypsiöljy 97g853kcal0g0g96.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g5728kcal92g737.6g256.6g60.4g
Valittu annoskoko1072g2864kcal46g368.8g128.3g30.2g
Annoskoko puolitettuna536g1432kcal23g184.4g64.2g15.1g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082