Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g188g1369kcal1.9g1.9g150g0g
Siirappi, tumma188g600kcal0.2g138.7g0g0g
Sokeri 188g761kcal0g187.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Neilikka, annos 4g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai422g1477kcal50.6g299.5g8.9g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g8688kcal123g1273.2g332.4g25.4g
Valittu annoskoko1072g4344kcal61.5g636.6g166.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna536g2172kcal30.8g318.3g83.1g6.4g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132