Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g227kcal5.6g46.2g0.6g3g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g187g38kcal1.9g5.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 112g336kcal25.7g0g26.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2145g1255kcal68.8g109.2g55.8g8.4g
Valittu annoskoko1073g628kcal34.4g54.6g27.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna536g314kcal17.2g27.3g14g2.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302