Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1599g5277kcal255.9g991.5g32g95.9g
Atria kevyt jauheliha3731g6343kcal709g0g373.1g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)59g164kcal5.5g10.6g11.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3731g1231kcal123.1g182.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 586g836kcal73.3g1.8g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27863kcal2341.2g2401.6g953.8g202.4g
Valittu annoskoko10000g13932kcal1170.6g1200.8g476.9g101.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6966kcal585.3g600.4g238.5g50.6g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377