Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g450g3285kcal4.5g4.5g360g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.5g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)70g153kcal0.2g37.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2147g10821kcal92g937.6g729.8g30.4g
Valittu annoskoko1074g5410kcal46g468.8g364.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna537g2705kcal23g234.4g182.5g7.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591