Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 376g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Lenkki, kevyt sininen HK376g638kcal37.6g37.6g37.6g0.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%248g397kcal6.7g6.7g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g2682kcal104.8g212.2g151.6g11g
Valittu annoskoko1074g1341kcal52.4g106.1g75.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna537g671kcal26.2g53.1g37.9g2.8g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335