Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g300g1142kcal16.2g96.1g75.1g5.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaatti 263g60kcal1.5g9.1g0.8g3.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g449kcal27g1.8g37.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots19g116kcal5.4g2.4g10.3g0.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 150g199kcal4g4.8g18g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Juusto, mozzarella 75g196kcal14g0g15.2g0g
Sipuli, tuore75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g4526kcal146.4g235.8g328.8g21.6g
Valittu annoskoko1074g2263kcal73.2g117.9g164.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna537g1132kcal36.6g59g82.2g5.4g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905