TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g657g133kcal3.9g25g2g9.2g
Paprika punainen 219g64kcal2.1g9.8g0.9g4.2g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Lihaliemi laimennettu 175g33kcal0g5.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g788kcal13g82.2g43.4g27g
Valittu annoskoko1075g394kcal6.5g41.1g21.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna537g197kcal3.3g20.6g10.9g6.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099