Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis800g896kcal176g0g24g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 50g35kcal0.6g5.6g0.6g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g2887kcal428.6g30.4g118.8g17g
Valittu annoskoko1075g1444kcal214.3g15.2g59.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna538g722kcal107.2g7.6g29.7g4.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524