Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 125g171kcal3.3g30.4g2.8g4.4g
Fenkoli, annos 100g125g39kcal1.5g9.1g0.2g3.9g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g62g75kcal2g2.8g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 624g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g841kcal20.8g127g25.2g19.4g
Valittu annoskoko1075g421kcal10.4g63.5g12.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna538g210kcal5.2g31.8g6.3g4.9g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094