Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino281g984kcal36.5g188.3g7g16.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g721kcal60.2g0g53.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g439g184kcal7g37.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)38g46kcal1.1g1.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g4134kcal232.8g455.8g149g33.8g
Valittu annoskoko1076g2067kcal116.4g227.9g74.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna538g1034kcal58.2g114g37.3g8.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511