Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g248g187kcal29.5g15.9g0.8g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g439g149kcal6.1g26.4g2.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.3g8kcal0.4g1g0.5g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g1222kcal88.6g119.2g42.8g36g
Valittu annoskoko1076g611kcal44.3g59.6g21.4g18g
Annoskoko puolitettuna538g306kcal22.2g29.8g10.7g9g
Arvot/100g100g57kcal4.1g5.5g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357627