Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kalaliemikuutio 12g38kcal1.2g4.2g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 68g51kcal3g8.7g0.1g0.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit282g366kcal8.4g5.6g36.6g0g
Purjosipuli113g21kcal2g2.7g0.2g2.4g
Paprika punainen 146g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Tonnikala öljyssä 315g598kcal85.5g0g28.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g2521kcal203.8g55.8g167g12.4g
Valittu annoskoko1076g1261kcal101.9g27.9g83.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna538g630kcal51g14g41.8g3.1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080