Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5970g1078kcal33.4g149.3g23.9g41.8g
Vehnäjauho puolikarkea 597g2049kcal60.8g417.9g7.2g20.9g
Kananmuna kuoreton 1642g2342kcal205.2g4.9g168.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1493g1343kcal223.9g37.3g29.9g0g
Sipuli kuivattu 149g406kcal15.7g52.4g2.4g52.2g
Rypsiöljy 149g1320kcal0g0g149.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17074kcal1078g1323.6g762g229.8g
Valittu annoskoko10000g8537kcal539g661.8g381g114.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4269kcal269.5g330.9g190.5g57.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470