Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2231g1698kcal41.9g345.7g4.5g22.3g
Porkkana 967g316kcal6g53.7g1.9g24.6g
Sipuli 409g124kcal5.1g19.6g0.8g7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2602g4424kcal520.4g0g260.2g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 37g200kcal0.3g0.3g22.3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g37g93kcal2g16g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3718g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13708kcal1151.4g870.6g584g107.8g
Valittu annoskoko10000g6854kcal575.7g435.3g292g53.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3427kcal287.9g217.7g146g27g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593