Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.7g3.5g10.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125g888kcal0.9g0.5g100g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Sokeri75g305kcal0g74.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 300g90kcal8.6g10.8g0.3g0g
Puolukka 125g49kcal0.6g8.5g0.6g3.3g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2155g4772kcal82.2g617.4g209g29.8g
Valittu annoskoko1078g2386kcal41.1g308.7g104.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna539g1193kcal20.6g154.4g52.3g7.5g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.6g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068