Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 583g369kcal17.5g28g20.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)233g294kcal25.6g0.7g21g0g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g210g734kcal7.3g169.9g2.1g6.3g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g3358kcal101.8g421.2g139.4g12.6g
Valittu annoskoko1078g1679kcal50.9g210.6g69.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna539g839kcal25.5g105.3g34.9g3.2g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300