Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste117g862kcal0g0g95.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 303g1040kcal30.9g212.1g3.6g10.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Flora Vanilla 12%117g221kcal5.2g18.6g14g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g93g521kcal7.8g51.3g31.7g0g
Mustikka metsä- 140g62kcal0.7g9g0.8g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g6853kcal138.4g801.6g330.8g30.6g
Valittu annoskoko1078g3427kcal69.2g400.8g165.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna539g1713kcal34.6g200.4g82.7g7.7g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197