Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g233g396kcal44.3g0g23.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu146g184kcal16g0.4g13.1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g233g58kcal7.7g6.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)233g816kcal29.8g162.5g4.4g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g2946kcal196.4g345.8g81.8g18g
Valittu annoskoko1078g1473kcal98.2g172.9g40.9g9g
Annoskoko puolitettuna539g737kcal49.1g86.5g20.5g4.5g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908