Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)150g195kcal27g3.3g9.1g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.7g12kcal0.2g0.6g1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g50g80kcal4g2.5g6g0.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g50g85kcal1.7g2.7g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2157g1252kcal78.4g116.8g48.8g15.6g
Valittu annoskoko1079g626kcal39.2g58.4g24.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna539g313kcal19.6g29.2g12.2g3.9g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964