Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.5g18kcal1.6g0.4g1.1g1.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.7g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g138kcal10.7g0.8g10.4g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g553kcal36.8g4g44g5g
Valittu annoskoko108g277kcal18.4g2g22g2.5g
Annoskoko puolitettuna54g138kcal9.2g1g11g1.3g
Arvot/100g100g256kcal17g1.9g20.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723