Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Sokeri 26g106kcal0g26g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g40g232kcal8.8g3.8g20.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g1027kcal23.4g60.2g77g8.4g
Valittu annoskoko108g513kcal11.7g30.1g38.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna54g257kcal5.9g15.1g19.3g2.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.9g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606