Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 67g51kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kauralese 1.7g6kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)11g13kcal0.2g2.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maito, Kevyt6.7g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g234kcal9.2g38g4g2.6g
Valittu annoskoko108g117kcal4.6g19g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal2.3g9.5g1g0.7g
Arvot/100g100g108kcal4.3g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196