Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 30g111kcal4.3g16.9g2.2g3g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g19g59kcal0.3g0g6.5g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g3.7g13kcal0.5g2.1g0.2g0.4g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 31g128kcal0g31.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g685kcal15.4g102.4g22g6.8g
Valittu annoskoko108g343kcal7.7g51.2g11g3.4g
Annoskoko puolitettuna54g171kcal3.9g25.6g5.5g1.7g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.5g10.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241