Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g18g11kcal1.7g0.8g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 4.4g16kcal0g0.2g1.7g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g14g61kcal0.7g9.2g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Kaurahiutale 32g118kcal4.6g17.9g2.3g3.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g629kcal17.2g105.8g12.8g7g
Valittu annoskoko108g314kcal8.6g52.9g6.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna54g157kcal4.3g26.5g3.2g1.8g
Arvot/100g100g291kcal7.9g48.9g5.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333