Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g6.3g6.6kcal0.4g0.9g0.2g1g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g52kcal0.1g0.1g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g422kcal9.6g53g18g4.6g
Valittu annoskoko108g211kcal4.8g26.5g9g2.3g
Annoskoko puolitettuna54g106kcal2.4g13.3g4.5g1.2g
Arvot/100g100g196kcal4.4g24.6g8.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520