-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g38g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow14g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g167kcal15.8g6.4g8.4g0.6g
Valittu annoskoko108g83kcal7.9g3.2g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g42kcal4g1.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479