Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g17g76kcal1.3g11.5g2.7g0.6g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g19g67kcal1.1g0.6g6.7g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g19g51kcal1.5g2.3g3.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g28g31kcal0.1g4.2g1.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 5.7g17kcal0g1.2g0.8g0g
Kahvilikööri5.7g16kcal0g1.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g657kcal9.4g59.8g38.4g1.2g
Valittu annoskoko108g328kcal4.7g29.9g19.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g164kcal2.4g15g9.6g0.3g
Arvot/100g100g304kcal4.3g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743