Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g66g79kcal11.2g1.1g3.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)9g44kcal1.1g0.7g4.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%33g39kcal1g1.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g325kcal26.6g6.6g21.2g0g
Valittu annoskoko108g162kcal13.3g3.3g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna54g81kcal6.7g1.7g5.3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3.1g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546