Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g32g162kcal2.8g9.2g12.7g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g22g163kcal0.2g0.2g17.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.8g8.9kcal0.6g0.3g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g95kcal0.6g0.8g9.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g929kcal14g23g86.6g3.8g
Valittu annoskoko108g465kcal7g11.5g43.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna54g232kcal3.5g5.8g21.7g1g
Arvot/100g100g431kcal6.5g10.7g40.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347