Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g17g3.8kcal0.5g0.2g0.1g1g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g21g83kcal4.6g0g6.9g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g325kcal22.2g2.4g24.6g2.2g
Valittu annoskoko108g162kcal11.1g1.2g12.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g81kcal5.6g0.6g6.2g0.6g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705