Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Pekoni rasvainen 3.1g12kcal0.4g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.4kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g249kcal15.6g13g14.8g1.4g
Valittu annoskoko108g125kcal7.8g6.5g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g62kcal3.9g3.3g3.7g0.4g
Arvot/100g100g115kcal7.2g6g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294385