Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g10g41kcal0g10.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)7.5g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g475kcal9.8g66g17.6g3.2g
Valittu annoskoko108g238kcal4.9g33g8.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna54g119kcal2.5g16.5g4.4g0.8g
Arvot/100g100g220kcal4.5g30.6g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999