Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g331kcal0.5g0.5g36.2g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.2g0.5g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)7g15kcal0g3.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g1089kcal9.4g94.4g73.4g3g
Valittu annoskoko108g544kcal4.7g47.2g36.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g272kcal2.4g23.6g18.4g0.8g
Arvot/100g100g504kcal4.4g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591