Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g124kcal4.2g8.2g7.4g3.6g
Valittu annoskoko108g62kcal2.1g4.1g3.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g31kcal1.1g2.1g1.9g0.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060