Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.9g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal4.9g34g0.6g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g96kcal0g0g10.7g0g
Hiiva 2.7g2kcal0.3g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g620kcal11.6g88.2g23.2g4.6g
Valittu annoskoko108g310kcal5.8g44.1g11.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna54g155kcal2.9g22.1g5.8g1.2g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693