Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g30g105kcal0.1g25.6g0.1g1g
Kananmuna kuoreton30g43kcal3.6g0g3g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g11g81kcal0g0g9g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g7.5g4.5kcal0.7g0.4g0g5.5g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2.3g7.5kcal0.5g0.2g0.5g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 11g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.1g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g629kcal10.6g82g27.4g13g
Valittu annoskoko108g314kcal5.3g41g13.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna54g157kcal2.7g20.5g6.9g3.3g
Arvot/100g100g291kcal4.9g37.9g12.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323