Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)16g5.4kcal0.1g1.1g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)48g66kcal5.3g0.2g5g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.6g0.2g0.7g
Rypsiöljy 5.4g47kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g524kcal14.8g67.2g21.2g1.8g
Valittu annoskoko108g262kcal7.4g33.6g10.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g131kcal3.7g16.8g5.3g0.5g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566