Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 22g27kcal4.6g0g0.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g8.2g32kcal2.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g276kcal18.6g3.2g20.4g2.6g
Valittu annoskoko108g138kcal9.3g1.6g10.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g69kcal4.7g0.8g5.1g0.7g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.5g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111191