Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7.8g45kcal1.7g1.6g4g0g
Voi 60% rasvaa 5.5g30kcal0g0g3.3g0g
Liivatelehti, gelatiini31g109kcal26.7g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.2g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa7.8g44kcal0.6g2.9g3.3g0.9g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g7.8g40kcal0.7g2.3g3.1g0.5g
Philadelphia tuorejuusto 200g16g40kcal0.9g0.5g3.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka7.8g29kcal0.1g7.2g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl23g84kcal0.5g0.6g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g842kcal62.4g30.2g52.6g2.8g
Valittu annoskoko108g421kcal31.2g15.1g26.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g211kcal15.6g7.6g13.2g0.7g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190